THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Kehidupan UmPama Roda Yang bergolek

Thursday, June 30, 2011

Anatomy ExAm(FirSt TimE)

salam..hehe..ni lah penyebab kami bdk medic taun 1 sibuk tahap gaban pnya....
exam anatomy...mau x nya,ada 300 ke ats muka surat,belajar lower n upper limb,,,dalam masa 7 minggu...mau x termuntah semua...banyak ooo..nak kena paham lagi,nk kena hapai lagi,,,dengan urat2 apa kejadah lah..hahah..dah amek medic,kena lah..haha..nk buat mcm mana lagi... :P


aha,yg merah tuh lah kami kena lasamkan ia...
kena rebuskan ia..agar melekat dalam otak..huhuh
saket pala gak nk rebus...
tapi dah kata student,,
kena rebus gak lah...heheh..go3(ttba semangat)
 aha...ini namanya tulang clavicle....
dya berada di tengkok/leher...
hehe..jadi prof la plak ak....
guess wht>????ni lah muscle errr....entah lah,,tak ingat..heheh


 hahahahaha...pak long tulang nih pown penin kepala...
mau taknya,orang dok pnjam kaki dya lah...tangan dya lah..hahah...nasib kau lah tulang oi..hahah
 agak2 aku nih sama ngn penggali kubur x????hehe..penggali kubur bawak cangkul,
aku bawak tulang terus,,,lagi layan..haha
aha...ni tulang pelvic..masyallah tulang nih sungguh kuat,,menampung berat badan...
maha suci engkau ya allah yang mencimptakan manusia sebaik2 kejadian....


aha...ni lah salah satu cebisan tulang ak long tadi...hahaha....
pinjam sat noh...

So,mcm tu lah kisah masa module 5....semua orang bertungkuslumus untuk dapatkan yang terbaik..besa lah..mara hantar sini bukan untuk main..untuk belajarkan...so,x yah pikir panjang,pegang buku,baca,hapai...hehehe....sekian,adioss

2 comments:

NadiaALHERY said...

tudia skali pos beribu2 lemon. haha
btw, cun ah ayaq terjun tu. tp ghamai oghang. :(
gud lak exam !

sejarahku~ said...

hhe..besa lah...lama dAH dok peram..hehe...
x pergi lh ka????g lah jln2..best..
btwen,thnxs